@SeAMK

Blog Search

Ruokaketjun kiertotaloustallilaisten tutustumismatka 31.1.2019

RESTO17-ryhmän noin 30 opiskelijaa teki opintomatkan maakuntaan Development of Food Service Quality -opintojaksolla, jossa mukaan oli otettu myös vastuullisuus- ja kiertotalousopintoja. Opiskelijaryhmä kävi tutustumassa Etappi Oy:n toimintaan ja Tikan lu…
RESTO17-ryhmän noin 30 opiskelijaa teki opintomatkan maakuntaan Development of Food Service Quality -opintojaksolla,  jossa mukaan oli otettu myös vastuullisuus- ja kiertotalousop… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2019/ruokaketjun-kiertotaloustallilaisten-tutustumismatka-3112019/

Maailma pelastetaan - bisneksellä

Kesäkuun puolivälissä Seinäjoelle kokoontui värikäs joukko ruokaketjun asiantuntijoita, yrityksiä ja kehittäjiä Food Business Summitiin. Kaksipäiväisen seminaarin aikana ruokaketjun innovatiivisia uusia ratkaisuja tarkasteltiin erityisesti vastuullisuuden…
Kesäkuun puolivälissä Seinäjoelle kokoontui värikäs joukko ruokaketjun asiantuntijoita, yrityksiä ja kehittäjiä Food Business Summitiin. Kaksipäiväisen seminaarin aikana ruokak… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/maailma-pelastetaan-bisneksella/

Agrologi on ruokaturvaaja

Uskallanko syödä salaattia? Onko kananmuna keitetty tarpeeksi kovaksi? Saanko ripulin tai salmonellan?
Uskallanko syödä salaattia? Onko kananmuna keitetty tarpeeksi kovaksi? Saanko ripulin tai salmonellan?  Kysymyksiä, joita tulee pohdittua ulkomailla ruokapöydässä, mutta Suomes… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/agrologi-ruokaturvaaja/

Food Business Summit - monta tapaa tehostaa liiketoimintaa

Tapahtumat on yksi Into Seinäjoen tarjoamista palveluista yrityksille. Niitä on monen muotoisia ja kokoisia, muun muassa tietoiskuja, seminaareja, klinikoita. Kaikille tapahtumille yhteisenä nimittäjänä on pyrkimys tarjota eväitä yritysten bisneksen vauhd…
Tapahtumat on yksi Into Seinäjoen tarjoamista palveluista yrityksille. Niitä on monen muotoisia ja kokoisia, muun muassa tietoiskuja, seminaareja, klinikoita. Kaikille tapahtum… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/food-business-summit-monta-tapaa-tehostaa-liiketoimintaa/

Koska viimeksi teit sämpylöitä puuron jämistä?

Ruokahävikin teemaviikkoa vietettiin viime viikolla, ja media pursuaa uutisia ruokahävikistä ja sen tempauksista. Teurastamon Hävikkifestareilla on saanut nauttia hävikkiruuasta tehtyä kolmen ruokalajin illallista, ja uutisten mukaan yksinelävät naiset he…
Ruokahävikin teemaviikkoa vietettiin viime viikolla, ja media pursuaa uutisia ruokahävikistä ja sen tempauksista. Teurastamon Hävikkifestareilla on saanut nauttia hävikkiruuas… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/koska-viimeksi-teit-sampyloita-puuron-jamista/

Welcome to the Food Valley!

Näin toivotettiin avaussessiossa tervetulleeksi EAAE-kongrenssiin tulijat Italian Parmassa, elokuun lopussa. Kongressi oli 15. European Association of Agricultural Economicsin järjestämä kongressi. Teemaksi oli valittu tällä kertaa; Towards Sustainable A…
Näin toivotettiin avaussessiossa tervetulleeksi EAAE-kongrenssiin tulijat Italian Parmassa, elokuun lopussa. Kongressi oli 15. European Association of Agricultural Economicsin jär… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/welcome-food-valley/

Design by Oddmob