@SeAMK

Blog Search

Yhteiskehittämisellä buustia tuotekehitykseen

Food Bait -projektissa kehitettiin uusia sekä olemassa olevia elintarvikkeita entistä paremmiksi kuluttajia osallistaen. Keväällä 2018 toteutetun työpajasarjan loppuhuipennuksena elintarvikkeet esiteltiin suurelle yleisölle kolmessa tapahtumassa: Food Bus…
  Food Bait -projektissa kehitettiin uusia sekä olemassa olevia elintarvikkeita entistä paremmiksi kuluttajia osallistaen. Keväällä 2018 toteutetun työpajasarjan loppuhuipennuk… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/yhteiskehittamisella-buustia-tuotekehitykseen/

Markkinoitavia ruokamatkailutuotteita, kiitos!

Kollegani Tuula Lahti pohti syksyllä blogissaan alueen ruoka- ja juomamatkailua. Tuula Visit Seinäjoen markkinointipäällikkönä puhkuu blogissaan innosta markkinoida yhteisiä ravintola-, kahvila- ja panimokierroksia matkailijoiden houkuttelemiseksi. Jaan T…
Kollegani Tuula Lahti pohti syksyllä blogissaan alueen ruoka- ja juomamatkailua. Tuula Visit Seinäjoen markkinointipäällikkönä puhkuu blogissaan innosta markkinoida yhteisiä ra… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/markkinoitavia-ruokamatkailutuotteita-kiitos/

Foodwestissa tunnetaan uusimmat trendit

Kehityspäällikkö Harri Latva-Mäenpää Foodwestiltä saapui 30. tammikuuta kertomaan AB Seinäjoen aamukahveille elintarvikkeiden kaupallisen tuotekehittämisen uusimmista haasteista.
Kehityspäällikkö Harri Latva-Mäenpää Foodwestiltä saapui 30. tammikuuta kertomaan AB Seinäjoen aamukahveille elintarvikkeiden kaupallisen tuotekehittämisen uusimmista haasteist… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/foodwestissa-tunnetaan-uusimmat-trendit/

Bio- ja elintarviketekniikan insinööriopiskelijat kehittivät gluteenitonta kotisirkkaleipää tuotekehityksen kurssilla

Syksyllä tehty lainsäädäntötulkinnan muutos on mahdollistanut hyönteiselintarvikkeiden tulemisen markkinoille. Aihe on kiinnostanut myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijoita, jotka lähtivät Entolab-hankkeen tukemana suunnittelemaan gluteenitonta ko…
Syksyllä tehty lainsäädäntötulkinnan muutos on mahdollistanut hyönteiselintarvikkeiden tulemisen markkinoille. Aihe on kiinnostanut myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijoita… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/bio-ja-elintarviketekniikan-insinooriopiskelijat-kehittivat-gluteenitonta-kotisirkkaleipaa-tuotekehityksen-kurssilla/

Lähde yrityskumppaniksi! Hyödynnä opiskelijoiden apu tuotekehitykseen

Seinäjoen ammattikorkeakoulun bio- ja elintarviketekniikan tuotekehityksen opetuksessa on toteutettu BieliPro-konseptiksi nimettyä toimintamallia vuodesta 2013 alkaen. Kurssin opiskelijoiden tekemien tuotekehitystöiden pohjalta on syntynyt tuotteita kaupp…
Seinäjoen ammattikorkeakoulun bio- ja elintarviketekniikan tuotekehityksen opetuksessa on toteutettu BieliPro-konseptiksi nimettyä toimintamallia vuodesta 2013 alkaen. Kurssin opis… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/lahde-yrityskumppaniksi-hyodynna-opiskelijoiden-apu-tuotekehitykseen/

Design by Oddmob