@SeAMK

Blog Search

Belgialaiset opiskelijat tekivät lopputyönsä SeAMKin virtuaaliluolassa

Lucas Berghmans ja Lander Kennis opiskelevat Thomas Moren yliopistossa Belgiassa rakennusinsinööreiksi. Nuoret miehet pääsivät vuoden alussa SeAMKiin tekemään lopputyötään 3D-mallintamisesta. Tuloksena syntyikin Seinäjoelle rakennetun uuden OmaSp-stadioni…
Lucas Berghmans ja Lander Kennis opiskelevat Thomas Moren yliopistossa Belgiassa rakennusinsinööreiksi. Heillä on suuri mielenkiinto 3D-mallintamiseen. Belgiassa sellaista ei kuit… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2016/belgialaiset-opiskelijat-tekivat-lopputyonsa-seamkin-virtuaaliluolassa/

Haku SeAMKin koulutuksiin alkaa 16.3.2016

Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika on käynnissä 16.3.–6.4.2016. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi.
Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika on käynnissä 16.3.–6.4.2016. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. Samalla hakulomakkeella haetaan sekä ammattiko… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/maaliskuu-2016/haku-seamkin-koulutuksiin-alkaa-1632016/

SeAMKin kohokohdat ja onnistumiset vuonna 2015

Katso video, jossa henkilökunta ja opiskelija kertovat, mitkä olivat vuoden 2015 kohokohdat ja onnistumiset
Videolle on koostettu vuoden 2015 onnistumisia ja kohokohtia.   Kuvaus: Sofia Niemelä, viestintä- ja markkinointivastaava, SeAMK   https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/maaliskuu-2016/seamkin-kohokohdat-ja-onnistumiset-vuonna-2015/

SeAMKin PrimCare IT-hanke palkittiin AMK-päivillä

Ammattikorkeakoulujen parhaat tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokäytänteet vuonna 2014 palkittiin toukokuussa. Viidettä kertaa järjestetyn Kärjet-kilpailun tavoitteena on palkita merkittävimmät työelämää hyödyntävät hankkeet.
Ammattikorkeakoulujen parhaat tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokäytänteet vuonna 2014 palkittiin toukokuussa. Viidettä kertaa järjestetyn Kärjet-kilpailun tavoitteena on palkita m… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/seamkin-primcare-it-hanke-palkittiin-amk-paivilla/

Green Care lisäarvoksi ruokajärjestelmään

Green Care-toiminta eli luontoelementtien käyttö hyvinvoinnin ja kuntoutumisen edistämiseksi on huomattu potentiaaliseksi tulevaisuuden kehittämisalaksi.
Green Care-toiminta eli luontoelementtien käyttö hyvinvoinnin ja kuntoutumisen edistämiseksi on huomattu potentiaaliseksi tulevaisuuden kehittämisalaksi. Green Care -toiminnan mah… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/green-care-lisaarvoksi-ruokajarjestelmaan/

Ruokaverstas yhdistää tieteen ja omakohtaisen kokemuksen innovaatiotyökaluksi

Elintarvikekehityksen professori Anu Hopia on vetänyt omaa molekyyligastronomia -klubiaan Helsingissä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 syksyllä ideaa sovellettiin Etelä-Pohjanmaalla, ja syntyi Ruokaverstas, jonka teema rakennetaan yritysten toiveiden pohjalta…
Elintarvikekehityksen professori Anu Hopia on vetänyt omaa molekyyligastronomia -klubiaan Helsingissä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 syksyllä ideaa sovellettiin Etelä-Pohjanmaalla, … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/ruokaverstas-yhdistaa-tieteen-ja-omakohtaisen-kokemuksen-innovaatiotyokaluksi/

Enemmän proteiinia – vähemmän jätettä!

Euroopan Unionin uusissa rahoitusohjelmissa nämä kaksi teemaa ovat keskeisesti esillä. Kuluttamisen yhdeksi trendiksi on noussut proteiini.
Euroopan Unionin uusissa rahoitusohjelmissa nämä kaksi teemaa ovat keskeisesti esillä. Kuluttamisen yhdeksi trendiksi on noussut proteiini. Proteiini-sanaa ja valkuaisaineiden tär… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/enemman-proteiinia-vahemman-jatetta/

Ruokaa ja energiaa tarvitaan

Ruoka on Etelä-Pohjanmaan ykkösteema. Eteläpohjalaisen tilan ei kannata kasvattaa pelloilla energiapajua, vaan viljaa, nurmikasveja ja perunaa. Sitä paitsi pajun juuristot rikkovat salaojat. Mutta kestävien ruokaratkaisujen avuksi tarvitaan myös kestäviä …
Ruoka on Etelä-Pohjanmaan ykkösteema. Eteläpohjalaisen tilan ei kannata kasvattaa pelloilla energiapajua, vaan viljaa, nurmikasveja ja perunaa. Sitä paitsi pajun juuristot rikkova… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/ruokaa-ja-energiaa-tarvitaan/

Elintarviketalouden uudet prosessit – arvopohjaisuuden liittäminen osaksi tuotantotaloudellisesti optimoituja prosesseja ja palveluja

Samalla, kun elintarviketalouden tehokkuusvaatimukset kasvavat, asetetaan sekä julkisille että yksityisille toimijoille yhä enemmän arvopohjaisia vaatimuksia, kuten tuoreutta, lähiruokaa, ekologisia tai sosiaalisia vaatimuksia.
Samalla, kun elintarviketalouden tehokkuusvaatimukset kasvavat, asetetaan sekä julkisille että yksityisille toimijoille yhä enemmän arvopohjaisia vaatimuksia, kuten tuoreutta, läh… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/elintarviketalouden-uudet-prosessit-arvopohjaisuuden-liittaminen-osaksi-tuotantotaloudellisesti-optimoituja-prosesseja-ja-palvel/

« Edellinen 12 Seuraava »
Design by Oddmob