@SeAMK

Blog Search

Ruoka-alalla menestyminen on tunteesta kiinni!

Henri Alén on monissa liemessä keitetty ja yksi Suomen tunnetuimmista huippukokeista. Hän on myös vahva ravintola-alan suunnannäyttäjä ja rohkea kokeilija. Alén saapui puhumaan 12.2 Seinäjoelle maakunnan ruokamatkailualan yrityksille järjestettyyn tilaisu…
Henri Alén on monissa liemessä keitetty ja yksi Suomen tunnetuimmista huippukokeista. Hän on myös vahva ravintola-alan suunnannäyttäjä ja rohkea kokeilija. Alén saapui puhumaan 12… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2019/ruoka-alalla-menestyminen-tunteesta-kiinni/

Hungry for South Ostrobothnia

Huhtikuussa järjestettiin sarja työpajoja, joissa pureuduttiin yritysten ja tutkimuksen väliseen rajapintaan. Lisäarvoa pyrittiin löytämään eurooppalaisten kumppaneiden hyvistä käytänteistä. Yksi Etelä-Pohjanmaan tärkeistä elinkeinopainoaloista ovat kestä…
Huhtikuussa järjestettiin sarja työpajoja, joissa pureuduttiin yritysten ja tutkimuksen väliseen rajapintaan. Lisäarvoa pyrittiin löytämään eurooppalaisten kumppaneiden hyvistä… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/hungry-south-ostrobothnia/

Design by Oddmob