@SeAMK

Blog Search

Yhteistoimintamallilla pyritään vahvistamaan ravitsemisalan palveluliiketoimintaosaamista

Restonomikouluttajien workshopiin SeAMKissa 25.–26.09. osallistui yhdentoista ammattikorkeakoulun edustajia. Tapaaminen perustui ReKey –hankkeeseen, joka on restonomien koulutuksen ja elinkeinon yhteiskehittämisen hanke ja yksi opetus- ja kulttuuriministe…
Restonomikouluttajien workshopiin SeAMKissa 25.–26.09. osallistui yhdentoista ammattikorkeakoulun edustajia. Tapaaminen perustui ReKey –hankkeeseen, joka on restonomien koulutukse… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/yhteistoimintamallilla-pyritaan-vahvistamaan-ravitsemisalan-palveluliiketoimintaosaamista/

Restonomikoulutus mukana ReKey-hankkeessa

SeAMK Ruoka -yksikön restonomikoulutus on mukana OKM:n rahoittamassa ReKey-hankkeessa. ReKey-hankkeessa kehitetään ammattikorkeakoulujen ja elinkeinoelämän välistä yhteistoimintamallia, jolla pyritään vahvistamaan kansallista innovaatioekosysteemiä ja mat…
SeAMK Ruoka -yksikön restonomikoulutus on mukana OKM:n rahoittamassa ReKey-hankkeessa. ReKey-hankkeessa kehitetään ammattikorkeakoulujen ja elinkeinoelämän välistä yhteistoimintam… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/restonomikoulutus-mukana-rekey-hankkeessa/

Design by Oddmob