@SeAMK

Blog Search

Bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä palkittiin

SeAMKin vuonna 2018 valmistuneita bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä, jotka ovat suorittaneet liha-alan opinnot, palkittiin stipendeillä 14.3.2019.
SeAMKin vuonna 2018 valmistuneita bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä, jotka ovat suorittaneet liha-alan opinnot, palkittiin stipendeillä 14.3.2019.  SeAMKista insinööriks… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2019/bio-ja-elintarviketekniikan-insinooreja-palkittiin/

Lihan 40. jatkokoulutuspäivät Hämeenlinnassa

Klikkiotsikon kautta koulutusteemaan eli missä tilanteessa liha-alan koulutus on Suomessa? Liha-ala työllistää Suomessa reilu 8000 henkeä ja kansainvälisesti tuhansia. Suomalaisyrityksissä ikäjakauma varsinkin toimihenkilöpuolella on melko korkea, joten t…
Klikkiotsikon kautta koulutusteemaan eli missä tilanteessa liha-alan koulutus on Suomessa? Liha-ala työllistää Suomessa reilu 8000 henkeä ja kansainvälisesti tuhansia. Suomalaisyri… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/lihan-40-jatkokoulutuspaivat-hameenlinnassa/

Bio- ja elintarviketekniikan insinööriopinnoissa TKI tuntuu ja maistuu, mutta kuinka hyvin?

Bio- ja elintarviketekniikan koulutuksessa valmistuu insinöörejä monipuoliseen elintarvikealan työkenttään. SeAMKin Elintarvike ja maatalouden kolmipyöräisen koulutuksen yhden kokonaisuuden muodostavat bio- ja elintarviketekniikan (BIEL) opinnot. Kaksi mu…
Bio- ja elintarviketekniikan koulutuksessa valmistuu insinöörejä monipuoliseen elintarvikealan työkenttään. SeAMKin Elintarvike ja maatalouden kolmipyöräisen koulutuksen yhden kok… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/maaliskuu-2016/bio-ja-elintarviketekniikan-insinooriopinnoissa-tki-tuntuu-ja-maistuu-mutta-kuinka-hyvin/

Design by Oddmob