@SeAMK

Blog Search

Bio- ja elintarviketekniikan insinööriopiskelijat kehittivät gluteenitonta kotisirkkaleipää tuotekehityksen kurssilla

Syksyllä tehty lainsäädäntötulkinnan muutos on mahdollistanut hyönteiselintarvikkeiden tulemisen markkinoille. Aihe on kiinnostanut myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijoita, jotka lähtivät Entolab-hankkeen tukemana suunnittelemaan gluteenitonta ko…
Syksyllä tehty lainsäädäntötulkinnan muutos on mahdollistanut hyönteiselintarvikkeiden tulemisen markkinoille. Aihe on kiinnostanut myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijoita… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/bio-ja-elintarviketekniikan-insinooriopiskelijat-kehittivat-gluteenitonta-kotisirkkaleipaa-tuotekehityksen-kurssilla/

Design by Oddmob