@SeAMK

Blog Search

Miksi mitään ei tee kukaan?

IPCC julkaisu ilmastoraporttinsa noin kuukausi sitten (IPCC 2018). Raportti kertoo varsin selkeästi niistä vaaroista ja riskeistä, joita lämpenevä ilmasto aiheuttaa. Raportin mukaan edessämme on ratkaisun vuodet ilmastonmuutoksen torjunnassa.
IPCC julkaisu ilmastoraporttinsa noin kuukausi sitten (IPCC 2018). Raportti kertoo varsin selkeästi niistä vaaroista ja riskeistä, joita lämpenevä ilmasto aiheuttaa. Raportin muka… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/asiantuntijablogi/miksi-mitaan-ei-tee-kukaan/

Ruokaketjun kiertotalouskoulutus -kiertotaloustallilaisten opintomatka Helsinkiin

SeAMK Ruoka -yksikkö hallinnoi Ruokaketjun kiertotalouskoulutus -hanketta, jossa on mukana viisi korkeakoulua. Hanke tuottaa uutta sisältöä ja uuden koulutusasterajat ylittävän kiertotaloustalli-mallin ruokaketjun kiertotalouden opetukseen.
SeAMK Ruoka -yksikkö hallinnoi Ruokaketjun kiertotalouskoulutus -hanketta, jossa on mukana viisi korkeakoulua. Hanke tuottaa uutta sisältöä ja uuden koulutusasterajat ylittävän ki… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/ruokaketjun-kiertotalouskoulutus-kiertotaloustallilaisten-opintomatka-helsinkiin/

Suomalaiset korkeakoulut kiertotalouden edelläkävijöitä

Huoli maapallon tilasta on lähes kaikkien huulilla. Yhteiskuntamme on havahtunut ympäristökriisiin ja kestäviä ratkaisuja haetaan useasta suunnasta. Kiertotalous on noussut viime vuosina lupaavaksi vaihtoehdoksi. Kiertotalouteen siirtyminen tarkoittaa sys…
“Finnish higher education institutes are forerunners in circular economy”. (English abstract - please see below) Huoli maapallon tilasta on lähes kaikkien huulilla. Yhteiskuntam… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/asiantuntijablogi/suomalaiset-korkeakoulut-kiertotalouden-edellakavijoita/

Ruokaketjun on sopeuduttava ilmastonmuutokseen

Kulunut kesä on ollut poikkeuksellisen lämmin. Heinäkuu oli mittaushistorian lämpimin Suomessa (Ilmatieteenlaitos 2018) ja poikkeuksellisen kovat helteet ovat piinanneet koko Eurooppaa. Helteiden lisäksi kuivuus on vaivannut varsinkin Pohjois-Euroopan maa…
Kulunut kesä on ollut poikkeuksellisen lämmin. Heinäkuu oli mittaushistorian lämpimin Suomessa (Ilmatieteenlaitos 2018) ja poikkeuksellisen kovat helteet ovat piinanneet koko Eur… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/ruokaketjun-sopeuduttava-ilmastonmuutokseen/

KIERTOTALOUS - uusia mahdollisuuksia puurakennusteollisuudelle

Kiertotalous – Uusia mahdollisuuksia puurakennusteollisuudelle -projektin tavoitteena on parantaa seudullisten yritysten kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla edistämällä uusien verkostojen ja yritysekosysteemien syntymistä sekä tukemalla menestykse…
Projekti on alkanut SeAMKissa ja yliopistokeskuksessa Kiertotalous – Uusia mahdollisuuksia puurakennusteollisuudelle -projektin tavoitteena on parantaa seudullisten yritysten kil… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/kiertotalous-uusia-mahdollisuuksia-puurakennusteollisuudelle/

Kiertotalous – uusia mahdollisuus puurakennusteollisuudelle

SeAMK ja TTY:n Seinäjoen kaupunkilaboratorio ovat saaneet kolmivuotisen EU Interreg –rahoituksen Botnia-Atlantica -ohjelmasta vuosille 2018-2020. Hankkeen nimi on "Kiertotalous – Uusia mahdollisuuksia puurakennusteollisuudelle".
SeAMK ja TTY:n Seinäjoen kaupunkilaboratorio ovat saaneet kolmivuotisen EU Interreg –rahoituksen Botnia-Atlantica -ohjelmasta vuosille 2018-2020. Hankkeen nimi on "Kiertotalous – … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/joulukuu-2017/kiertotalous-uusia-mahdollisuus-puurakennusteollisuudelle/

Kiertotalous näkyväksi bio- ja elintarviketekniikan insinööriopetuksessa

Ruokaketjun vastuullisuus on aihe, joka puhuttaa ruokaketjun eri vaiheiden toimijoita. Yksi osa vastuullisuutta on ympäristövastuullisuus. Myös elintarviketeollisuus, kuten muutkin teollisuuden alat, voi omilla toimillaan vähentää ympäristövaikutuksia. Ym…
SeAMKin Bio- ja elintarviketekniikan koulutus on mukana Sitran rahoittamassa hankkeessa ”Kiertotalous insinöörien ammatilliseksi perusosaamiseksi”. Tässä hankkeessa on mukana kaik… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2017-marraskuun-verkkolehti/kiertotalous-nakyvaksi-bio-ja-elintarviketekniikan-insinooriopetuksessa/

Design by Oddmob