@SeAMK

Blog Search

Restonomikoulutus mukana ReKey-hankkeessa

SeAMK Ruoka -yksikön restonomikoulutus on mukana OKM:n rahoittamassa ReKey-hankkeessa. ReKey-hankkeessa kehitetään ammattikorkeakoulujen ja elinkeinoelämän välistä yhteistoimintamallia, jolla pyritään vahvistamaan kansallista innovaatioekosysteemiä ja mat…
SeAMK Ruoka -yksikön restonomikoulutus on mukana OKM:n rahoittamassa ReKey-hankkeessa. ReKey-hankkeessa kehitetään ammattikorkeakoulujen ja elinkeinoelämän välistä yhteistoimintam… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/restonomikoulutus-mukana-rekey-hankkeessa/

Tiedon avoimuudella uusia mahdollisuuksia

Tiedon avoimuudella ja nopealla hyödynnettävyydellä voidaan merkittävästi kohentaa Suomen tutkimus- ja innovaatiojärjestelmän kilpailukykyä ja laatua. Siksi kansalliseksi tavoitteeksi on asetettu, että vuoteen 2017 mennessä Suomi nousee johtavien maiden j…
Tiedon avoimuudella ja nopealla hyödynnettävyydellä voidaan merkittävästi kohentaa Suomen tutkimus- ja innovaatiojärjestelmän kilpailukykyä ja laatua. Siksi kansalliseksi tavoitte… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/joulukuu-2015/tiedon-avoimuudella-uusia-mahdollisuuksia/

Design by Oddmob