@SeAMK

Blog Search

Maistuuko jauhomato?

Ruoka-yksikön toiseen kahvitilaan oli muutama aika sitten ilmestynyt pieni rasiallinen karamellisoituja jauhomatoja. Matkalaiset olivat tuoneet ne ja muitakin vastaavia herkkuja Belgiasta. Maistoin niitä itsekin eikä se tuntunut ihan pahalta. Totta kai se…
Ruoka-yksikön toiseen kahvitilaan oli muutama aika sitten ilmestynyt pieni rasiallinen karamellisoituja jauhomatoja. Matkalaiset olivat tuoneet ne ja muitakin vastaavia herkkuj… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/maistuuko-jauhomato/

Hyönteistalouteen haetaan tuottavuutta tutkimuksesta

Maa- ja metsätaloustieteiden kandidaatti ja Suomeen hyönteismaataloutta tuovan Finsect Oy:n perustajista Lauri Jyllillä esitteli tekeillä olevaa Hyönteistalous osana suomalaista alkutuotantoa pro graduaan Biotalouden tutkijahotellissa Seinäjoella maananta…
Maa- ja metsätaloustieteiden kandidaatti ja Suomeen hyönteismaataloutta tuovan Finsect Oy:n perustajista Lauri Jyllillä esitteli tekeillä olevaa Hyönteistalous osana suomalais… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/hyonteistalouteen-haetaan-tuottavuutta-tutkimuksesta/

Hyönteistaloudesta positiivista ”sivuvirtaa” maatalouteen?

Hyönteistaloudesta puhutaan nyt paljon. Se ei ole pelkästään uusi kiinnostava raaka-aine elintarviketalouteen vaan potentiaali kattaa myös mahdollisuuksia ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun, proteiiniomavaraisuuteen ja lisätulon lähteeksi maatiloille…
Hyönteistaloudesta puhutaan nyt paljon. Se ei ole pelkästään uusi kiinnostava raaka-aine elintarviketalouteen vaan potentiaali kattaa myös mahdollisuuksia ilmastonmuutoksen vastai… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2016-joulukuun-verkkolehti/hyonteistaloudesta-positiivista-sivuvirtaa-maatalouteen/

Design by Oddmob