@SeAMK

Blog Search

Savua pussista, purkista vai kaapista?

Savustusta on käytetty ruuan kypsentämiseen ja säilömiseen vuosituhansia eri puolilla maailmaa ja tänä keväänä tutustuimme savustukseen myös Ruokaverstaissa Seinäjoella ja Lapualla. Mutta mitä savu on? Ja miksi se lisää ruuan säilymisaikaa?
Savustusta on käytetty ruuan kypsentämiseen ja säilömiseen vuosituhansia eri puolilla maailmaa ja tänä keväänä tutustuimme savustukseen myös Ruokaverstaissa Seinäjoella ja Lapuall… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/savua-pussista-purkista-vai-kaapista/

Jotkut maut jäävät muistoihin ikuisesti

PERINTEISTÄ NYKYPÄIVÄÄN, OSA 1: Fermentointi Tänä keväänä kaivelemme vanhoja hyviä reseptejä ja menetelmiä esille. Miksi se aikoinaan hyvä resepti tai menetelmä on päässytkään unohtumaan?
PERINTEISTÄ NYKYPÄIVÄÄN, OSA 1: Fermentointi Tänä keväänä kaivelemme vanhoja hyviä reseptejä ja menetelmiä esille. Miksi se aikoinaan hyvä resepti tai menetelmä on päässytkään uno… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/jotkut-maut-jaavat-muistoihin-ikuisesti/

Eväitä matkalla hiljaisen tiedon lähteille

Tieto voi olla käsitteellistä tai hiljaista. Käsitteellinen tieto on kirjallista ja muodollista, jo dokumentoitua tietoa, mutta hiljainen tieto muodostaa keskeisen osaamisen yritysten sisällä. Se on arvokkaampaa, mutta vaikeammin siirrettävissä. Hiljainen…
Tieto voi olla käsitteellistä tai hiljaista. Käsitteellinen tieto on kirjallista ja muodollista, jo dokumentoitua tietoa, mutta hiljainen tieto muodostaa keskeisen osaamisen yrity… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2016-joulukuun-verkkolehti/evaita-matkalla-hiljaisen-tiedon-lahteille-kuvat/

Mukaan Ruokaverstaaseen?

Keväällä 2016 pyörähtävät käyntiin Ruokaverstas-tapaamiset, joiden tavoitteena on osallistaa myös kuluttajat uudenlaisten ruokainnovaatioiden kehittelyyn. Lisäksi verstaat antavat niihin osallistuville yrityksille uudenlaisia vinkkejä, mikä tarjoaa kilpai…
Keväällä 2016 pyörähtävät käyntiin Ruokaverstas-tapaamiset, joiden tavoitteena on osallistaa myös kuluttajat uudenlaisten ruokainnovaatioiden kehittelyyn. Lisäksi verstaat antavat… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/joulukuu-2015/mukaan-ruokaverstaaseen/

Ruokaverstas yhdistää tieteen ja omakohtaisen kokemuksen innovaatiotyökaluksi

Elintarvikekehityksen professori Anu Hopia on vetänyt omaa molekyyligastronomia -klubiaan Helsingissä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 syksyllä ideaa sovellettiin Etelä-Pohjanmaalla, ja syntyi Ruokaverstas, jonka teema rakennetaan yritysten toiveiden pohjalta…
Elintarvikekehityksen professori Anu Hopia on vetänyt omaa molekyyligastronomia -klubiaan Helsingissä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 syksyllä ideaa sovellettiin Etelä-Pohjanmaalla, … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/ruokaverstas-yhdistaa-tieteen-ja-omakohtaisen-kokemuksen-innovaatiotyokaluksi/

Design by Oddmob