@SeAMK

Blog Search

SeAMK Ruoka -yksikön opiskelijat mukana 48 tunnin RestoJAMit -verkkotapahtumassa

SeAMKista osallistui joukkue 8.-10.11.2018 välillä järjestettyyn RestoJAMit -tapahtumaan. RestoJAMit oli 48 tunnin verkkotapahtuma, joka perustuu service jam -innovointikonseptiin.
SeAMK Ruoka -yksiköstä osallistui joukkue 8. - 10.11.2018 välillä järjestettyyn RestoJAMit -tapahtumaan. RestoJAMit oli 48 tunnin verkkotapahtuma, joka perustuu service jam -innov… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/seamk-ruoka-yksikon-opiskelijat-mukana-48-tunnin-restojamit-verkkotapahtumassa/

Restonomikoulutus mukana ReKey-hankkeessa

SeAMK Ruoka -yksikön restonomikoulutus on mukana OKM:n rahoittamassa ReKey-hankkeessa. ReKey-hankkeessa kehitetään ammattikorkeakoulujen ja elinkeinoelämän välistä yhteistoimintamallia, jolla pyritään vahvistamaan kansallista innovaatioekosysteemiä ja mat…
SeAMK Ruoka -yksikön restonomikoulutus on mukana OKM:n rahoittamassa ReKey-hankkeessa. ReKey-hankkeessa kehitetään ammattikorkeakoulujen ja elinkeinoelämän välistä yhteistoimintam… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/restonomikoulutus-mukana-rekey-hankkeessa/

Design by Oddmob