@SeAMK

Blog Search

Yrittäjävaihdosta buustia yritystoimintaan!

Erasmus nuorille yrittäjille on ikärajaton vaihto-ohjelma, joka antaa alkaville yrittäjille mahdollisuuden oppia kokeneilta pk-yrittäjiltä – ja päinvastoin. Ohjelman tarkoituksena on parantaa pk-yritysten kilpailukykyä ja mahdollisuuksia kansainväliseen k…
Erasmus nuorille yrittäjille on ikärajaton vaihto-ohjelma, joka antaa alkaville yrittäjille mahdollisuuden oppia kokeneilta pk-yrittäjiltä – ja päinvastoin. Ohjelman tarkoituks… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2019/yrittajavaihdosta-buustia-yritystoimintaan/

Älypuhelimen avulla turhat ajelut veks!

Konepalvelu Hölrin Oy on kortesjärvinen metsäkoneyritys. Tänä vuonna tehdyn yritysoston myötä henkilöstö kasvoi liki kolmanneksella ja nyt yritys työllistää 30 työntekijää. Kasvava henkilöstö on tuonut uusia haasteita myös henkilöstöhallintoon.
Konepalvelu Hölrin Oy on kortesjärvinen metsäkoneyritys. Tänä vuonna tehdyn yritysoston myötä henkilöstö kasvoi liki kolmanneksella ja nyt yritys työllistää 30 työntekijää. Kasvav… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/alypuhelimen-avulla-turhat-ajelut-veks/

Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Kansalaisopiston yhteistyö tiivistyy

SeAMK Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutus tukee hyvinvoinnin ja hyvinvointipalvelujen uudistumista kehittämällä omaa toimintaansa jatkuvasti. Tulevaisuuden asiantuntijoilta vaaditaan entistä enemmän näkemystä asiakkaan kokonaistilanteesta ja ky…
SeAMK Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutus tukee hyvinvoinnin ja hyvinvointipalvelujen uudistumista kehittämällä omaa toimintaansa jatkuvasti. Tulevaisuuden asiantuntijo… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/seinajoen-ammattikorkeakoulun-ja-kansalaisopiston-yhteistyo-tiivistyy/

Luonnon hyvinvointivaikutusten asiantuntija: Green Care Pro.

Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämälaatua ammatillisesti, tavoitteellisesti ja vastuullisesti. Hyvinvointivaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden …
Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämälaatua ammatillisesti, tavoitteellisesti ja vastuullisesti. Hyvin… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/luonnon-hyvinvointivaikutusten-asiantuntija-green-care-pro/

Ammattikorkeakoulun ja yliopiston yhteistä arkea Osnabrückissä

Artikkelin kirjoittaja osallistui kesäkuussa 2018 Saksan Osnabrückissä järjestetylle korkeakoulujen työntekijöiden kansainvälisyysviikolle. Seminaariohjelman ohella viikko tarjosi mahdollisuuden tutusta siihen, millaista arjen yhteistyötä Osnabrückin kaks…
Artikkelin kirjoittaja osallistui kesäkuussa 2018 Saksan Osnabrückissä järjestetylle korkeakoulujen työntekijöiden kansainvälisyysviikolle. Seminaariohjelman ohella viikko tarjosi… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/ammattikorkeakoulun-ja-yliopiston-yhteista-arkea-osnabruckissa/

Turvallisuus edellä puuhunkin

Isäni äiti istutti viitisenkymmentä vuotta sitten hopeapajun kotitalonsa joenrantaan. Pajun vieressä on saman ikäinen rantasauna. Talo on sittemmin päätynyt perheeni kesäpaikaksi ja puu on vuosien mittaan kasvanut rantapenkalla, hyvällä kasvupaikalla, mel…
Isäni äiti istutti viitisenkymmentä vuotta sitten hopeapajun kotitalonsa joenrantaan. Pajun vieressä on saman ikäinen rantasauna. Talo on sittemmin päätynyt perheeni kesäpaikak… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/turvallisuus-edella-puuhunkin/

MaitoCoach tukee ja tuuppaa!

Nykypäivän yrityskulttuurissa, startupeista suuriin yhtiöihin, yritysten johtamisessa on mukana mittava hallitusammattilaisten joukko. Hallitusammattilaiset tuovat yritykseen verkostoja, tietoa, suhdannenäkymiä, hiljaisia signaaleja ja rautaista ammattila…
Nykypäivän yrityskulttuurissa, startupeista suuriin yhtiöihin, yritysten johtamisessa on mukana mittava hallitusammattilaisten joukko. Hallitusammattilaiset tuovat yritykseen … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/maitocoach-tukee-ja-tuuppaa/

Luovien alojen liiketoiminta vaatii monialaista koulutusta

SeAMK Liiketoiminnan ja kulttuurin yksikköön perustettiin luovien alojen liiketoiminnan yliopettajan tehtävä, johon minut nimettiin elokuussa 2017. Lukuvuoden aikana olen saanut olla monessa mukana, esimerkiksi olen opettanut Kulttuurituotannon koulutusoh…
SeAMK Liiketoiminnan ja kulttuurin yksikköön perustettiin luovien alojen liiketoiminnan yliopettajan tehtävä, johon minut nimettiin elokuussa 2017. Lukuvuoden aikana olen saanut o… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/luovien-alojen-liiketoiminta-vaatii-monialaista-koulutusta/

Agrologi on ruokaturvaaja

Uskallanko syödä salaattia? Onko kananmuna keitetty tarpeeksi kovaksi? Saanko ripulin tai salmonellan?
Uskallanko syödä salaattia? Onko kananmuna keitetty tarpeeksi kovaksi? Saanko ripulin tai salmonellan?  Kysymyksiä, joita tulee pohdittua ulkomailla ruokapöydässä, mutta Suomes… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/agrologi-ruokaturvaaja/

Agrologi on ruokaturvaaja

Uskallanko syödä salaattia? Onko kananmuna keitetty tarpeeksi kovaksi? Saanko ripulin tai salmonellan? Kysymyksiä, joita tulee pohdittua ulkomailla ruokapöydässä, mutta Suomessa ei tule mieleenkään. Suomessa tuotettu ruoka on turvallista – sen takaa joukk…
Uskallanko syödä salaattia? Onko kananmuna keitetty tarpeeksi kovaksi? Saanko ripulin tai salmonellan? Kysymyksiä, joita tulee pohdittua ulkomailla ruokapöydässä, mutta Suomessa … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/agrologi-ruokaturvaaja/

Digitaaliset oppimisympäristöt Digivaattori-hankkeen koulutuskäytössä

Digivaattori-hankkeessa on Digitaalisen markkinoinnin koulutusten yhteydessä kokeiltu erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja testattu niiden toimivuutta koulutuskäytössä. Hankkeen tavoitteena on lisätä Etelä-Pohjanmaan alueella toimivien pk-yrityste…
Digivaattori-hankkeessa on Digitaalisen markkinoinnin koulutusten yhteydessä kokeiltu erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja testattu niiden toimivuutta koulutuskäytössä. Ha… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2018/digitaaliset-oppimisymparistot-digivaattori-hankkeen-koulutuskaytossa/

Uusia ideoita, uusia alkuja

Uusi vuosi on pyörähtänyt todenteolla vauhtiin. Kalenterit, kuntosalit ja hiihtoladut täyttyvät. Ruokalautasella näkyy uuden vuoden lupauksena tehty ryhtiliike. Jotain raikasta tapahtuu myös ajatuksissa: ideoitako siellä muhii?
Uusi vuosi on pyörähtänyt todenteolla vauhtiin. Kalenterit, kuntosalit ja hiihtoladut täyttyvät. Ruokalautasella näkyy uuden vuoden lupauksena tehty ryhtiliike. Jotain raikasta… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/uusia-ideoita-uusia-alkuja/

Ruokaketjuosaamista Suomesta maailmalle

Suomalaisen ruokaketjun vahvuus on sen katkeamattomuus. Pienet markkinat ja korkea teknologia mahdollistavat jäljitettävyyden. Maailmalla on harvinaista, että kuluttajalle voidaan osoittaa katkeamaton ketju tilalta jalostuksen ja kaupan kautta kuluttajan …
Suomalaisen ruokaketjun vahvuus on sen katkeamattomuus. Pienet markkinat ja korkea teknologia mahdollistavat jäljitettävyyden. Maailmalla on harvinaista, että kuluttajalle voidaan … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/ruokaketjuosaamista-suomesta-maailmalle/

Lihan 40. jatkokoulutuspäivät Hämeenlinnassa

Klikkiotsikon kautta koulutusteemaan eli missä tilanteessa liha-alan koulutus on Suomessa? Liha-ala työllistää Suomessa reilu 8000 henkeä ja kansainvälisesti tuhansia. Suomalaisyrityksissä ikäjakauma varsinkin toimihenkilöpuolella on melko korkea, joten t…
Klikkiotsikon kautta koulutusteemaan eli missä tilanteessa liha-alan koulutus on Suomessa? Liha-ala työllistää Suomessa reilu 8000 henkeä ja kansainvälisesti tuhansia. Suomalaisyri… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/lihan-40-jatkokoulutuspaivat-hameenlinnassa/

Alueellista yhteistyötä kansainvälisyyden edistämiseksi ja hyödyntämiseksi

Etelä-Pohjanmaan alueellinen kansainvälisyys –työryhmä perustettiin 20 vuotta sitten, vuonna 1997. Työryhmää ei asetettu virallisesti, vaan yhteistyö perustui yhteiselle halulle ja motivaatiolle edistää alueemme kansainvälistymistä. Työryhmään kuuluneet h…
Etelä-Pohjanmaan alueellinen kansainvälisyys –työryhmä perustettiin 20 vuotta sitten, vuonna 1997. Työryhmää ei asetettu virallisesti, vaan yhteistyö perustui yhteiselle halulle … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/lokakuun-2017-verkkolehti/alueellista-yhteistyota-kansainvalisyyden-edistamiseksi-ja-hyodyntamiseksi/

SeAMK ja Seinäjoen yliopistokeskus palkitsivat vuoden kehittäjiä

Koulutuksen ja tutkimuksen gaalassa huomioitiin totuttuun tapaan vuoden kehittäjiä. Valinnat jakautuivat seuraaviin luokkiin: vuoden kehittäjäyritys, SeAMKin kehittäjähenkilö sekä Seinäjoen yliopistokeskuksen kehittäjätiimi.
  Koulutuksen ja tutkimuksen gaalassa huomioitiin totuttuun tapaan vuoden kehittäjiä. Valinnat jakautuivat seuraaviin luokkiin: vuoden kehittäjäyritys, SeAMKin kehittäjähenkilö s… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2016-marraskuun-verkkolehti/seamk-ja-seinajoen-yliopistokeskus-palkitsivat-vuoden-kehittajia/

Terveiset TKI-valmennuksesta

Elokuussa käynnistyi kolmas valtakunnallinen TKI-osaajavalmennus. Valmennus tuotetaan 26 ammattikorkeakoulun yhteistyönä ja siinä rakennetaan tiimien, henkilökohtaisen toiminnan ja mentoroinnin kautta ammattikorkeakoulujen strategisia painoaloja ja yhteis…
Elokuussa käynnistyi kolmas valtakunnallinen TKI-osaajavalmennus. Valmennus tuotetaan 26 ammattikorkeakoulun yhteistyönä ja siinä rakennetaan tiimien, henkilökohtaisen toiminnan j… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2016-marraskuun-verkkolehti/terveiset-tki-valmennuksesta/

Bio- ja elintarviketekniikan insinööriopinnoissa TKI tuntuu ja maistuu, mutta kuinka hyvin?

Bio- ja elintarviketekniikan koulutuksessa valmistuu insinöörejä monipuoliseen elintarvikealan työkenttään. SeAMKin Elintarvike ja maatalouden kolmipyöräisen koulutuksen yhden kokonaisuuden muodostavat bio- ja elintarviketekniikan (BIEL) opinnot. Kaksi mu…
Bio- ja elintarviketekniikan koulutuksessa valmistuu insinöörejä monipuoliseen elintarvikealan työkenttään. SeAMKin Elintarvike ja maatalouden kolmipyöräisen koulutuksen yhden kok… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/maaliskuu-2016/bio-ja-elintarviketekniikan-insinooriopinnoissa-tki-tuntuu-ja-maistuu-mutta-kuinka-hyvin/

Hallitusohjelman jälkeen

Suomeen on muodostettu uusi hallitus Juha Sipilän johdolla. Millaisin eväin Suomi suuntautuu 2010-luvun loppupuolelle? Mitä odotetaan osaamiselta, koulutukselta ja tutkimukselta?
Suomeen on muodostettu uusi hallitus Juha Sipilän johdolla. Millaisin eväin Suomi suuntautuu 2010-luvun loppupuolelle? Mitä odotetaan osaamiselta, koulutukselta ja tutkimukselta? … https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/asiantuntijablogi/hallitusohjelman-jalkeen/

Design by Oddmob