@SeAMK

Blog Search

Gouda-juuston valmistuksen salat tutuksi

Elintarviketekniikan insinööriopiskelijat ja opettajat tekivät kansainvälistä yhteistyötä käytännössä, kun he aloittivat Gouda-juuston valmistuksen belgialaisen Kristof Dewaelen ohjauksessa. Hän opettaa meijeriteknologiaa ja psykologiaa VIVES University C…
Elintarviketekniikan insinööriopiskelijat ja opettajat tekivät kansainvälistä yhteistyötä käytännössä, kun he aloittivat Gouda-juuston valmistuksen belgialaisen Kristof Dewaelen o… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/maaliskuu-2017-seamk/gouda-juuston-valmistuksen-salat-tutuksi/

Enemmän proteiinia – vähemmän jätettä!

Euroopan Unionin uusissa rahoitusohjelmissa nämä kaksi teemaa ovat keskeisesti esillä. Kuluttamisen yhdeksi trendiksi on noussut proteiini.
Euroopan Unionin uusissa rahoitusohjelmissa nämä kaksi teemaa ovat keskeisesti esillä. Kuluttamisen yhdeksi trendiksi on noussut proteiini. Proteiini-sanaa ja valkuaisaineiden tär… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/enemman-proteiinia-vahemman-jatetta/

Bio- ja elintarviketekniikkaa kansainvälisesti

Globaali maailma ja matkustavat ihmiset ovat seikkoja, miksi kansainvälisyys ja eri maiden yhteistyö on tärkeää. Myös työelämä on entistä vähemmän aikaan ja paikkaan sidottua, sillä reaaliaikainen verkon välityksellä tapahtuva dokumentointi, datan vaihto …
Ryhmä SeAMKin bio- ja elintarviketekniikan opettajia ja opiskelijoita on mukana uusia oppimisympäristöjä kehittävässä kansainvälisessä projektissa. Globaali maailma ja matkustavat… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/bio-ja-elintarviketekniikkaa-kansainvalisesti/

Design by Oddmob