@SeAMK

Blog Search

Elintarviketalous 4.0 tulee -oletko valmis?

Helsingin Messukeskukseen kokoontui viime tiistaina kattava edustus suomalaisia elintarvikealan yrityksiä, kehittäjiä, tutkijoita ja joukko asiantuntijoita muilta toimialoilta. Ennakkoasetelmassa luonnollisesti odotus kuulla uutta, verkostoitua uusien ihm…
Helsingin Messukeskukseen kokoontui viime tiistaina kattava edustus suomalaisia elintarvikealan yrityksiä, kehittäjiä, tutkijoita ja joukko asiantuntijoita muilta toimialoilta.… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/elintarviketalous-40-tulee-oletko-valmis/

Food Business Summit - monta tapaa tehostaa liiketoimintaa

Tapahtumat on yksi Into Seinäjoen tarjoamista palveluista yrityksille. Niitä on monen muotoisia ja kokoisia, muun muassa tietoiskuja, seminaareja, klinikoita. Kaikille tapahtumille yhteisenä nimittäjänä on pyrkimys tarjota eväitä yritysten bisneksen vauhd…
Tapahtumat on yksi Into Seinäjoen tarjoamista palveluista yrityksille. Niitä on monen muotoisia ja kokoisia, muun muassa tietoiskuja, seminaareja, klinikoita. Kaikille tapahtum… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/agroblogi/food-business-summit-monta-tapaa-tehostaa-liiketoimintaa/

Hyönteistaloudesta positiivista ”sivuvirtaa” maatalouteen?

Hyönteistaloudesta puhutaan nyt paljon. Se ei ole pelkästään uusi kiinnostava raaka-aine elintarviketalouteen vaan potentiaali kattaa myös mahdollisuuksia ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun, proteiiniomavaraisuuteen ja lisätulon lähteeksi maatiloille…
Hyönteistaloudesta puhutaan nyt paljon. Se ei ole pelkästään uusi kiinnostava raaka-aine elintarviketalouteen vaan potentiaali kattaa myös mahdollisuuksia ilmastonmuutoksen vastai… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2016-joulukuun-verkkolehti/hyonteistaloudesta-positiivista-sivuvirtaa-maatalouteen/

Elintarviketalouden uudet prosessit – arvopohjaisuuden liittäminen osaksi tuotantotaloudellisesti optimoituja prosesseja ja palveluja

Samalla, kun elintarviketalouden tehokkuusvaatimukset kasvavat, asetetaan sekä julkisille että yksityisille toimijoille yhä enemmän arvopohjaisia vaatimuksia, kuten tuoreutta, lähiruokaa, ekologisia tai sosiaalisia vaatimuksia.
Samalla, kun elintarviketalouden tehokkuusvaatimukset kasvavat, asetetaan sekä julkisille että yksityisille toimijoille yhä enemmän arvopohjaisia vaatimuksia, kuten tuoreutta, läh… https://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/kesakuu-2015/elintarviketalouden-uudet-prosessit-arvopohjaisuuden-liittaminen-osaksi-tuotantotaloudellisesti-optimoituja-prosesseja-ja-palvel/

Design by Oddmob