@SeAMK

Virtuaalitodellisuus esillä SeAMKissa

09.03.2016


Virtuaalitodellisuus näyttäytyy monipuolisesti SeAMKissa maaliskuun lopussa järjestettävässä SeAMK Foorumissa. Ohjelmassa on sekä ajankohtaisseminaari että minimessutapahtuma.

Virtuaalitodellisuus on nähtävänä ja koettavana SeAMKissa 31.3.2016 järjestettävässä laaja-alaisessa Virtuaalitodellisuus NYT -seminaarissa ja minimessutapahtumassa. Tapahtuma on osa kaikille avointa SeAMK Foorumi -seminaarisarjaa ja se pidetään SeAMKin tiloissa Frami F:ssä. Virtuaalitodellisuuden tapahtuman järjestävät SeAMK, Etelä-Pohjanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ETKY ry sekä Ketterä teollisuus-hanke.

Tapahtuman tarkoituksena on yhdistää toimijoita ja luoda ideoita uuden liiketoiminnan syntymiselle. Tarkoitus on myös esitellä virtuaalitodellisuuden monimuotoisuutta, jota voidaan soveltaa sarjakuvista simulaattoreihin. Esimerkkejä soveltamisympäristöistä ovat muotoilu, arkkitehtuuri, rakentaminen, kiinteistövälitys, elokuva-ala, pelimaailma, teknologia-alat, tutkimus, taide ja kulttuuri.

Tapahtumaan on kutsuttu lukuisia VR-alan toimijoita esiintymään ja esittelemään tuotteitaan sekä palveluitaan. Minimessuosastoilla voi itse kokea virtuaalitodellisuuden. Seminaarissa puhuvat mm. Olli Sinerma (Mindfield Games), Andy Symonds (Custom Audio Visual Engineering), Robert Serén (TIVIA), Kasimir Lehto (MandalaVR), Juuso Pihamaa (Stereoscape) ja Hannu Reinilä (SeAMK).


Tule ja koe virtuaalitodellisuus todellisuudessa!

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

 

 

Tapio Hellman, laboratorioinsinööri, SeAMK Tekniikka
Outi Kemppainen, markkinointipäällikkö, SeAMK

Design by Oddmob