Palkittu SeAMK Digital Factory

10.03.2016

Viime syksynä 2015 SeAMK Digital Factory sai kaksi merkittävää teknologista huomionosoitusta.

Messukeskuksessa pidettävillä Teknologia15-messuilla myönnettiin Eläköön automaatio! -palkinto SeAMKin, Siemensin ja IDEAL PLM:n yhteistyönä kehittämälle Digital Factory -oppimisympäristölle. Sen avulla voidaan käytännönläheisesti opettaa, suunnitella, testata ja soveltaa tuotteen elinkaaren hallintaa ja teollisen internetin teknologioita.

Eläköön automaatio! -palkinto myönnetään joka toinen vuosi merkittävästä ja innovatiivisesta automaatioalan ratkaisusta. Sen myöntävät Suomen Automaatioseura ry ja Messukeskus. Palkittavan valinnassa painottui tällä kertaa teollisen internetin hyödyntäminen. Aikaisemmin palkinnon ovat saaneet Neste Jacobs Oy ja Ponsse Oyj.

Tämän lisäksi IDEAL PLM valitsi SeAMKin Vuoden asiakkaakseen Tampere-talolla pidetyssä Teknologiapäivässä. Vuoden asiakkaan valitsee IDEAL PLM:n henkilökunta. Valintakriteereinä on käytetty muun muassa seuraavia perusteluja: haastaa toimittajaa, esittää toteutuskelpoisia vaatimuksia, kehittää omaa toimintaansa, antaa palautetta ja odottaa yhteistyöltä paljon.

IDEAL PLM:n toimitusjohtaja Tapio Juurakko perustelee SeAMKin valintaa sillä, että SeAMK tekee tärkeää työtä teollisuuden parissa ja IDEAL PLM:n työntekijät arvostavat SeAMKin kanssa tehtyä yhteistyötä. Lisäksi Juurakon mukaan Eläköön automaatio! -palkinnonkin saaneen SeAMKin panostus digitalisaation edistämiseksi on huomattu laaja-alaisesti suomalaisessa teollisuudessa.

Linkit

Lue lisää Eläköön automaatio! -palkinnosta
Lue lisää IDEAL PLM:n vuoden asiakkuudesta
Lue lisää SeAMK Digital Factorystä


Fatal error: Call to a member function getUserUserBio() on null in /var/www/clients/client676/web1310/web/packages/problog/helpers/blogify.php on line 370