Belgialaiset opiskelijat tekivät lopputyönsä SeAMKin virtuaaliluolassa

20.06.2016

Lucas Berghmans ja Lander Kennis opiskelevat Thomas Moren yliopistossa Belgiassa rakennusinsinööreiksi. Heillä on suuri mielenkiinto 3D-mallintamiseen. Belgiassa sellaista ei kuitenkaan juurikaan opeteta, eikä kolmeulotteisia malleja hyödynnetä vielä paljoa ammattimielessäkään. Tässä asiassa Suomessa mennään edellä ja SeAMKin tarjoamat virtuaalitodellisuuden opiskelupuitteet ovat hulppeat.

Lucas Berghmans & Lander KennisNuoret miehet pääsivät vuoden alussa SeAMKiin tekemään lopputyötään 3D-mallintamisesta. Tuloksena syntyikin uuden Seinäjoelle rakennetun OmaSp-stadionin visualisointi sekä valokuvien pohjalta Seinäjoen Apila-kirjastosta tehty 3D-mallinnus.

 

- Tällainen kansainvälinen yhteistyö on erittäin arvokasta myös SeAMKille, virtuaaliluolan toiminnasta vastaava laboratorioinsinööri Tapio Hellman kertoo. Se lisää koulumme kansainvälisyyttä, mitä myös opetus- ja kulttuuriministeriössä seurataan, sekä kehittää samalla myös meidän virtuaaliosaamistamme.

Lucas Berghmans & Lander Kennis

> LUE LUCAKSEN JA LANDERIN 3D-MALLINTAMISEN VAIHEISTA

 

 


Fatal error: Call to a member function getUserUserBio() on null in /var/www/clients/client676/web1310/web/packages/problog/helpers/blogify.php on line 370