@SeAMK

SeAMK ja työnantajat kohtaavat Yrityspäivänä

11.12.2015

SeAMKin Yrityspäivä kokoaa yhteen alueen yrityksiä ja alastaan kiinnostuneita opiskelijoita. Tapahtuma järjestetään 10.2.2016 ensimmäistä kertaa ja tavoitteena on paitsi täyttää Frami F:n aulatilat, niin myös saada päivästä pysyvä foorumi SeAMKin ja työnantajien kohtaamiseen.

Yritysten ja tulevaisuuden tekijöiden kohtauspaikka

Yrityspäivä järjestetään SeAMKin ja JoPo - Jopparilta Polkimille Urasuunnittelussa -hankkeen yhteistyönä. Päivä tarjoaa työnantajille mahdollisuuden tutustua motivoituneisiin, tuleviin ammattilaisiin. Painotus tapahtumassa on yhteistyössä ja verkostoitumisessa. Työnantajat saavat tapahtuman kautta näkyvyyttä ja tilaisuuden tehdä toimintaansa tunnetuksi opiskelijoiden keskuudessa. Päivän aikana verkostoituminen SeAMKilaisten kanssa on mutkatonta ja mahdollistahan on, että uusi yhteistyökumppanikin löytyy naapuriständiltä. Rekrytointimielellä liikkuvien on mahdollista tavoittaa oikea henkilö esim. harjoitteluun, opinnäytetöihin tai vaikka vakituiseen työsuhteeseen.  

Yritysyhteistyö antaa SeAMKille eväitä kehittää toimintaansa vastaamaan alueen tarpeita. Vastavuoroisesti yrityselämä voi hyödyntää SeAMKin osaamista oman toimintansa kehittämisessä. Päivän ohjelma koostuu messuosastoista ja infoista, joihin tutustumalla saa kattavan kuvan alueen mahdollisuuksista. Yrityspäivään osallistuminen ja ständipaikka ovat yrityksille maksuttomia.

Opiskelijat hyppäävät jopparilta polkimille

jopo.jpg
Kuva 1. JoPo - Jopparilta Polkimille Urasuunnittelussa -hanke.

Helmikuussa käynnistyneen JoPo -hankkeen tavoitteena on kehittää SeAMKin uraohjausta. Opiskelijoita ohjataan tarakalta pyörän sarviin ja viemään aktiivisesti uraansa kohti tutkinnon jälkeistä työllistymistä.

Opiskelijoiden on saatava mahdollisuuksia verkostoitua työelämään jo opintojen aikana, joten yrityspäivien järjestäminen on iso ja tärkeä osa uraohjauksen kehittämisprojektia SeAMKissa. Tapahtumaan osallistuvat kaikki SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta, nelisenkymmentä yritystä ja keskeisiä työelämäjärjestöjä. Kyseessä on siis mittava tapahtuma. Tule mukaan verkostoitumaan!

Kiinnostuneet yritykset voivat jo ilmoittautua osoitteessa: SeAMK/Tapahtumat/SeAMK Yrityspäivä
Lisätietoja Yrityspäivästä: Yrityspalvelupäällikkö Helena Hannu, helena.hannu@seamk.fi, puh. 040 830 4238

Lisätietoja JoPo – Jopparilta Polkimille Urasuunnittelussa –hankkeesta: projektipäällikkö Eija Rintamäki, eija.rintamaki@seamk.fi, puh. 040 830 2404

jopo-sponsorilogot.jpg
Kuva 2. JoPo-hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama.

Design by Oddmob