@SeAMK

Master of Wood Energy - eWOOD -hanke päätökseen ja jatkotoimiin

16.12.2015

Kolmivuotinen EU-rahoitteinen kansainvälisen maisteriohjelman suunnitteluhanke päättyi syyskuun lopussa ja loppuraportti lähetettiin Brysseliin 30.11. SeAMK toimi hankkeen koordinaattorina ja konsortiossa oli mukana viisi muuta partneria neljästä EU-maasta. Hankkeen tuloksena meillä on nyt nuotit 1½ tai kaksi vuotta kestävän, AMK-tutkintoon tai BSc-tason yliopistotutkintoon perustuvan maisteriohjelman toteuttamiseen. Oheisesta posterista selviävät ohjelman tavoitteet, opintojen sisällön pääkohdat, toteuttajat ja yhteystiedot.

Lataa eWood posteri tästä

Mikäli suunnitelmat etenevät myötäisesti, maisteriohjelma voi mahdollisesti käynnistyä syyslukukaudella 2017, aluksi yhteistyönä Länsi-Unkarin yliopiston kanssa. SeAMK ja UWH ovat viime kesänä allekirjoittaneet keskinäisen double degree -sopimuksen. Ensimmäisen lukukauden opiskelijat viettävät yliopiston metsä- ja puutieteiden tiedekunnassa Sopronissa. Sitten opinnot jatkuvat Seinäjoella, minkä jälkeen opiskelijat tekevät opinnäytetöitä hajautetusti. Myös konsortion muut jäsenet osallistuvat mahdollisuuksiensa mukaan ohjelman ensikertaiseen toteutukseen.

Lisätietoja on saatavissa eWOOD-hankkeen nettisivuilta http://www.ewood-master.eu/home ja hankkeen koordinaattorilta Tapani Tasaselta (tapani.tasanen@seamk.fi).

Tapani Tasanen, tutkijayliopettaja, SeAMK Elintarvike ja maatalous

 

Tasanen_Hungarian students testing a harvester.jpg

Tasanen_Hungarian students in Alholmen control room.jpg

 

Design by Oddmob