SeAMK innovaatiosetelikokeilussa palveluntarjoajana

15.11.2016

Seinäjoen ammattikorkeakoulu haluaa olla aktiivisesti tarjoamassa palveluitaan alueen pk-yrityksille osana innovaatiosetelikokeilua. SeAMK on tässä vaiheessa ilmoittanut Tekesille olevansa palveluntarjoaja mm. seuraavien palvelujen osalta, jotka aina räätälöidään asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti:

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sirkku Uusimäki, 040-8304 253, sirkku.uusimaki@seamk.fi

 

Mikä on innovaatiosetelikokeilu ja keille se on tarkoitettu?

Tekes avasi erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatun innovaatiosetelin haun 3.10.2016. Innovaatiosetelin avulla yritys voi kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan sekä hankkia palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Innovaatiosetelin arvo on enintään 5 000 euroa + alv, ja tästä summasta yrityksen ei tarvitse maksaa omarahoitusosuutta lainkaan. Tarkemmat tiedot innovaatiosetelin kohteeksi sopivista yrityksistä ja toiminnoista käyvät ilmi Tekesin sivuilta: http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli.

Etelä-Pohjanmaa on erinomainen maakunta innovaatiosetelikokeiluun, koska täällä on tuhansia mikroyrityksiä ja toisaalta maakuntamme pienet yritykset käyttävät keskimäärin vähän erilaisia asiantuntijapalveluja. Toivottavasti eteläpohjalaiset yritykset tarttuvat näihin erinomaisiin mahdollisuuksiin yrityksensä kehittämiseksi.

 

Elina Varamäki
Vararehtori
Seinäjoen ammattikorkeakoulu

 


Fatal error: Call to a member function getUserUserBio() on null in /var/www/clients/client676/web1310/web/packages/problog/helpers/blogify.php on line 370