@SeAMK

SeAMKin kaunis ja toimiva kampus sai kiitosta

15.12.2016

Ammattikorkeakoulujen yhteinen TKI-osaajavalmennus 2016 - 2017 on käynnissä. SeAMKissa järjestettiin valmennuksen Boot camp 15. - 17.11.2016. Boot camp oli valmennuksen toinen lähiopetuskerta, ja osallistujat pääsivät ohjelman lisäksi tutustumaan myös SeAMKin tiloihin. Edellinen valmennus järjestettiin Tampereen ammattikorkeakoulun tiloissa.

Valmennukseen osallistuu ammattikorkeakoulujen opettajia ja hanketyöntekijöitä ympäri Suomea. SeAMKissa osallistujat ihastuivat kampusalueen kauniiseen jokirantaan ja toimiviin tilaratkaisuihin. Moderni ympäristö kiinnitti monen huomion. Muiden ammattikorkeakoulujen TKI-toimijat kehuivat toimivia akustiikkaratkaisuja ja turvallisuuden näkökulmaa kampuksen suunnittelussa.  

FramiPro ja digitaalisuus esillä

FramiPro-toiminta kiinnosti osallistujia erityisen paljon. SeAMKin digitaalisen kampuksen hengessä tutkimus- ja kehityspolun osallistujille esiteltiin digitaalisia oppimisympäristöjä, CAVEa TKI- ja oppimisympäristönä sekä keskusteltiin digivaattorista, digital factorysta ja teollisesta internetistä. Innovaatio ja kaupallistamisen polulla keskityttiin palvelumuotoiluun, konsultatiiviseen työotteeseen asiakassuhteissa sekä osallistujien kehittämistöiden sparraamiseen. 

Seinäjoen ammattikorkeakoulun lehtori Mari Salminen-Tuomaala ohjaa työssään sairaanhoidon simulaatioharjoituksia. Valmennukseen osallistuville simulaatioharjoituksissa toteutettiin hankeneuvotteluja. Koulutusohjelmien rajoja ylittävien hankkeiden motivointi, innovaatiot ja hankevalmistelun ohjaus herättivät kiivasta keskustelua hankeneuvottelusimulaatioiden jälkeen. Ilmoille heitettiin myös näkemyksiä ammattikorkeakoulujen henkilöstön yhteisestä kielestä, joka väritti keskustelua. 

Mikkelin ammattikorkeakoulun lehtori Mikhail Nemilentsevin sanoin, TKI-osaajavalmennus ”on kuin hyvin toimiva laiva, joka lähtee tulevia asiakkaita kohti. Merikapteeneina nyt toimivat mentorimme!”

Elisa Kannasto, SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

Helli Kitinoja, SeAMK Toimisto 

Design by Oddmob