@SeAMK

Autoalan messut ja insinöörikouluttajien kohtaaminen

15.12.2016

Autoinsinööriopiskelijat ja -opettajat vierailivat 18.11.2016 Helsingin messukeskuksessa haistelemassa alan uusia tuulia. Messukeskuksessa marraskuussa järjestetyn massiivisen Auto 2016 -tapahtuman kylkeen oli rakennettu myös toinen autoalan tapahtuma. Kyseessä oli Autokorjaamo-messut, jotka keräsivät varatut tilat pullolleen korjaamoalan ammattilaisia ja sellaisiksi opiskelevia. 

Autokorjaamo-messut eivät suurta yleisöä tavoitelleet, vaikka sisäänpääsy olikin ilmainen rekisteröityneille. Tapahtumassa oli tarjolla asiantuntijaluentoja sekä autokorjaamoalan välineistön uutuuksia.

Tapahtumien oheen oli järjestetty myös Autotekniikan Insinöörikouluttajat Ry:n tapaaminen. Tapaamisen yhteydessä järjestettiin myös koulutusta, joka järjestettiin Faroksen tiloissa Helsingin Konalassa. Koulutuksessa tutustuttiin Faroksen Business Game -konseptiin, jota pelattiin muutama kierros. Pelin päätyttyä todettiin SeAMKin joukkueen voittaneen ja saaneen autotalonsa busineksen nousun. Tapaamisen yhteydessä tietenkin harjoitettiin myös bencmarkkausta ja keskusteltiin autoinsinöörikoulutukseen liittyvistä asioista. Autotekniikan Insinöörikouluttajat Ry:n vetovastuu on tällä hetkellä SeAMKin autoalan opettajilla.

 

Ari Saunamäki

 

Automessut_2016.JPG

automessut2_2016.JPG

Design by Oddmob