@SeAMK

Yrittäjä - kutsu tutkija kylään!

09.07.2018

Haluatko uutta potkua biotalouden ideoillesi? Onko sisäistä kutinaa yrityksesi kasvusta ja kehityksestä, mutta jokin jarruttaa askeleen ottamisessa? Haluatko kenties puolueettoman kommentin ideoillesi? Haluatko suunnitella yhteishanketta tai ostaa biotalouden täsmätutkimuksen?

Jos harkitsit vastata kyllä yhteenkään edellisistä kysymyksistä, kutsu tutkija kylään!

Luonnonvarakeskuksen ’Kutsu tutkija kylään’ (KTK) – kampanjan avulla voit kutsua tutkijan 1-2 päivän ajaksi tutustumaan yrityksenne toimintaan sekä keskustelemaan ja pohtimaan kehittämishaasteista ja tavoitteista. Vierailun tavoitteena on löytää ratkaisuja ja sopia seuraavista askelmerkeistä tunnistettujen haasteiden ratkaisemiseksi.

Yrityksellenne tutkijan 1-2 päivän vierailu on maksutonta. Vierailevat tutkijamme ovat valmiita etsimään yrityksen tarvitsemaa osaamista Luken 1300 asiantuntijan joukosta. Kampanjan aikana on vierailtu jo yli 70 yrityksessä ja vierailuista noin puolet on johtanut jatkotoimiin ja usein yritys on saanut tarvitsemansa avun jo yhden käynnin kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Lauriin tai Karriin, niin etsitään teille sopiva tutkija käymään kylässä!

Ryhmäpäällikkö Lauri Sikanen, p. 050 395 5464, lauri.sikanen@luke.fi

Ryhmäpäällikkö Karri Pasanen p. 050 391 3268, karri.pasanen@luke.fi

Täältä löydät lisää tietoa Luken KTK –kampanjasta: https://www.luke.fi/asiakasratkaisut/kutsu-tutkija-kylaan/

Luken KTK –toiminta on osa Joensuun kaupungin kasvuohjelmaa ja siihen kuuluvan Green Hub asiantuntijaverkoston toimintaa. Toiminnan kautta saatavilla on myös verkoston muiden toimijoiden asiantuntemus. Lue lisää Green Hubista osoitteesta:  https://www.tiedepuisto.fi/greenhub

Design by Oddmob