@SeAMK

Uusia ideoita, uusia alkuja

09.01.2018

Uusi vuosi on pyörähtänyt todenteolla vauhtiin. Kalenterit, kuntosalit ja hiihtoladut täyttyvät. Ruokalautasella näkyy uuden vuoden lupauksena tehty ryhtiliike. Jotain raikasta tapahtuu myös ajatuksissa: ideoitako siellä muhii?

Uusi vuosi tarjoaa luontevan alustan tarttua toimeen. Voisiko ajatuksissa muhivasta ideasta olla bisnekseksi? Tälle asialle sen kuuluisan jonkun pitäisi tehdä jotain. Sinä voit olla se joku. Nyt on oivallinen hetki nostaa ehkä jo pidempääkin pöytälaatikossa muhinut liikeidea päivänvaloon tai lähteä kehittämään tuoretta ajatusta liiketoiminnaksi.

Uusia alkuja ruokaketjuun haetaan korkeakouluopiskelijoille suunnatulla liikeideakilpailulla, jossa parhaalle idealle on jaossa 7000€ riihikuivaa rahaa oman idean jatkokehittämiseen. Tammikuussa avautuneen Food Business Challenge -kilpailun tavoitteena on löytää uutta liiketoimintaa ruokaketjun saralle. Kilpailuideat voivat synnyttää uutta liiketoimintaa tai kiihdyttää jo olemassa olevien yritysten toimintaa. Kilpailulla haetaan uusia liikeideoita, tuotteita tai palveluita, ruokaketjun/ ruoka-alan kehittämiseen. Ole nopea, sillä ideoiden jättö on auki 12.3.2018 saakka.

Tukea ja sparrausta liikeidean kehittämiseen on saatavilla muun muassa Liikeideat lentoon -valmennuksessa. Juuri NYT on lähtemässä myös lentoon valmennus Sinulle, joka joka suunnittelet osallistumista Food Business Challenge -ideakilpailuun, tai sinulle joka olet aloittamassa liiketoimintaa ruokaketjun saralla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.01.2018. Liikeideat Lentoon: Ruokabusiness on osallistujalle maksuton.

Lisätietoa Liikeideat lentoon: Ruokabusiness -valmennuksista tästä ja Food Business Challengesta tästä

Tartu hetkeen ja kehitä ideaasi!

 

Maria Ahvenniemi

Into Seinäjoki

Design by Oddmob