@SeAMK

Parasta agrologin kesässä - kuvakisan voittajat

21.09.2018

AgroBlogin avajaisissa julkistettiin kaikille avoin kuvakisa ”Parasta agrologin kesässä”. Kotimaisen ruuantuotannon huippuhetkiä haettiin SeAMK Ruoka –yksikön Facebook-sivulla. Voittajia oli kaksi: Johanna Ratia ja Liisa Hänninen. Molemmat saivat 3pv lipun Provinssiin!

Tässä voittajien kuvat ja esittelyt, suuret kiitokset ja onnea voitosta!

 

Kuvakisa_JohannaRatia1.JPG

Johanna Ratia

Olen maatalousyrittäjä Askolasta. Pyöritän mieheni kanssa emolehmätilaa ja opiskelen Mustialassa agrologiksi. Ensimmäinen vuosi opiskeluista on takana ja suoritan kesäharjoittelua omalla tilallamme. Kasvatamme ylämaankarjaa, myymme suoramyyntinä lihaa ja viljelemme peltojamme luomuna. Kuva on otettu ensimmäisinä kesäpäivinä, kun emolauma pääsi vasikoineen uudelle laidunlohkolle. Kiireisenkin päivän jälkeen on ihana mennä myöhään illalla laitumelle eläinten joukkoon rauhoittumaan, nauttimaan auringon viimeisistä säteistä ja tyytyväisestä laumasta. Sillä jaksaa taas seuraavan kiireisen päivän.

Www.ratiaranch.fi / www.facebook.com/ratiaranch

 

 Kuvakisa_LiisaHänninen_yleisöäänestys.jpg

Liisa Hänninen

Olen neljännen vuoden agrologiopiskelija. Kuva on viime kesän lähijaksolta, kun olin illalla katsomassa omaa näytemaatani ja koulun pellolta sain napattua näin hyvän kuvan. Tässä tiivistyy kesän tärkeimmän toimenpiteen eli kylvöjen onnistuminen, kun tasaiset, elinvoimaiset oraat nousevat pintaan.

 

 

Miltäs syksy agrologin silmin näytti? Lähetä kuva!

Jos haluat itse tuoda esiin agrologimaailman (myös opiskelijoiden!) kuulumisia, tai mielessäsi on jotain mistä erityisesti haluaisit tässä blogissa lukea, laita viestiä: soila.mantymaa@seamk.fi.

 

Design by Oddmob