@SeAMK

Blog Search

Ikkunapaikalla SeAMKissa

Millaista on istua ikkunapaikalla melkein kaksikymmentä vuotta? Sellaista on olla työssä, jossa tuntee olevansa omalla alallaan. Se on ainutlaatuista.
Millaista on istua ikkunapaikalla melkein kaksikymmentä vuotta? Sellaista on olla työssä, jossa tuntee olevansa omalla alallaan. Se on ainutlaatuista. Sain Seinäjoen ammattikor… http://verkkolehti.seamk.fi/index.php/asiantuntijablogi/ikkunapaikalla-seamkissa/

Kulttuurituotannon opetusohjelma uudistui yhteistyöllä

Vuoden 2016 lopulla päätettiin SeAMKissa, että kulttuurituotannon tutkinto-ohjelma on uudistettava. Opetus- ja kulttuuriministeriö supisti alan tutkintotavoitteita niin, että ohjelmassa ei enää voitu tarjota kolmea suuntautumisvaihtoehtoa. Uuden opetussuu…
Vuoden 2016 lopulla päätettiin SeAMKissa, että kulttuurituotannon tutkinto-ohjelma on uudistettava. Opetus- ja kulttuuriministeriö supisti alan tutkintotavoitteita niin, että ohje… http://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/joulukuu-2017/kulttuurituotannon-opetusohjelma-uudistui-yhteistyolla/

Silta kaupallistamiseen

Korkeakoulujen, elinkeinoelämän sekä yhteiskunnan yhteisen tutkimus- ja kehittämistoiminnan (TKI) tehostaminen on tärkeää. Korkeakoulujen TKI-työn seurauksena syntyy paljon kaupallista potentiaalia omaavia tuloksia, ideoita ja osaamista, joista ei toistai…
Korkeakoulujen, elinkeinoelämän sekä yhteiskunnan yhteisen tutkimus- ja kehittämistoiminnan (TKI) tehostaminen on tärkeää. Korkeakoulujen TKI-työn seurauksena syntyy paljon kaupal… http://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/2016-joulukuun-verkkolehti/silta-kaupallistamiseen/

Ruokaketjun kehittäminen – ylempi AMK-tutkinto pellolta pöytään ketjun toimijoille

Syksyllä 2015 käynnistynyt uusi ruokaketjun kehittämisen ylempi amk-koulutus tähtää valmentamaan jo ammateissaan toimivia elintarviketuotannon ja ruokapalvelun toimijoita koko ruokaketjun osaajiksi. Koulutusohjelmassa alkutuotannon osaajat (agrologit), ja…
Syksyllä 2015 käynnistynyt uusi ruokaketjun kehittämisen ylempi amk-koulutus tähtää valmentamaan jo ammateissaan toimivia elintarviketuotannon ja ruokapalvelun toimijoita koko ruo… http://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/maaliskuu-2016/ruokaketjun-kehittaminen-ylempi-amk-tutkinto-pellolta-poytaan-ketjun-toimijoille/

Matkailuyhteistyötä yli rajojen

Matkailurintamalla puhaltavat uudet tuulet. Erilliset matkailuopinnot starttasivat SeAMKissa syyskuussa ja herättivät suuresti mielenkiintoa maakunnassa. SeAMK tarjoaa matkailuopintoja avoimen ammattikorkeakoulun kautta alan toimijoille, eri alojen opiske…
Matkailurintamalla puhaltavat uudet tuulet. Erilliset matkailuopinnot starttasivat SeAMKissa syyskuussa ja herättivät suuresti mielenkiintoa maakunnassa. SeAMK tarjoaa matkailuopi… http://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/joulukuu-2015/matkailuyhteistyota-yli-rajojen/

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu vahvistamassa alueiden kehittymistä jo 10 vuotta

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta, kun ensimmäinen maakuntakorkeakoulukampus perustettiin Järviseudulle, Alajärvelle. SeAMKin maakunnallista toimintaa koordinoiva maakuntakorkeakoulu on laajennut vuosien saatossa lähes koko Etelä-Pohjanmaan alueelle.…
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta, kun ensimmäinen maakuntakorkeakoulukampus perustettiin Järviseudulle, Alajärvelle. SeAMKin maakunnallista toimintaa koordinoiva maakuntakor… http://verkkolehti.seamk.fi/index.php/arkisto/joulukuu-2015/etela-pohjanmaan-maakuntakorkeakoulu-vahvistamassa-alueiden-kehittymista-jo-10-vuotta/

Design by Oddmob