@SeAMK
13.08.2018
Kolumni: Anna ruualle arvo Paljonko rahaa heität roskikseen? Tai siis ruokaa. Sehän on oikeastaan sama asia. Ruuan mukana menee roskikseen rahasi lisäksi valtava määrä työtä, osaamista, luonnonvaroja ja energiaa. Kyllä, tieto lisää tuskaa, mutta kyllä sinä tämän jo tiesit. Opiskelijoita, ammattilaisia ja kehittäjiä kutsutaan osallistumaan kyselyyn ruokahävikin vähentämisestä koko ruokaketjussa! Arvioi konkreettisia toimenpiteitä ja osallistu jatkokehittämiseen.
Lue lisää

26.06.2018
Kesäiltana pellon reunassa.
Lue lisää

20.06.2018
Ruokaturvallisuutta ja vastuullisuutta käsiteltiin Framilla kesäkuun toisella viikolla Food Safety 2020 –konferenssissa ja Food Business Summitissa. Seminaaripäivien lopuksi bussilastillinen porukkaa oli Atrian Sikala Showroomin ikkunalla silmät pyöreinä ja suupielet ylöspäin. Söpöt oli ilmeet myös lasin toisella puolella. Vieraat kuuntelivat ihmeissään ja paikalliset ylpeinä, kuinka hyvinvointiin ja ruokaturvallisuuteen Suomessa panostetaan.
Lue lisää

12.06.2018
Kesäfiiliksiä agrologiopiskelijoiden kasvukausijaksolta, jossa perehdyttiin peltoviljelyyn maan ja taivaan väliltä. Vastaan tulikin kaikkea rikkakasveista droneen ja digikasviosta mansikan maisteluun.
Lue lisää

29.05.2018
Mistä ruoka tulee, ja kuka sitä tekee? Miltä näyttää kotimainen ruuantuotanto nykyään? Mikä ja kuka on agrologi? Mikä on alkutuotannon rooli ruokaketjussa? Mikä on Ruokaprovinssi, ja miksi on niin komiaa olla täällä?
Lue lisää

Design by Oddmob